CONTACT:0736 339 782

Logo

Cart

SUNA ACUM: 0736 339 782

Colectii noi

Salopeta Farida

695,00 lei1.390,00 lei
Sale

Salopeta Farida

695,00 lei1.390,00 lei

Salopeta Farida are iz oriental de cadână senzuală. Realizată din două piese: top în stil maiou și pantaloni, Farida cucerește privirile atât prin decupajele senzuale ale topului, cât și prin inserțiile transparente de dantelă. Adaugă acestui mix și decorațiunile cu franjuri ale pantalonilor sau dantela topului și vei obține un overall, adecvat seratelor fastuoase dar mai ales potrivit femeilor curajoase.

Salopeta Astrid

Salopeta Astrid îmbină două piese diferite, unite de aceeasși linie prețioasă, feminină, plină de rafinament. Topul este realizat din satin bleu, cu bandă la baza gâtului și decolteul generos, tăiat adânc, până în talie. Pantalonii cu talia înaltă, în stil culottes, realizați din dantelă, finisaj de broderie decuprată dantelată adaugă un plus de bogăție acestei ținute potirvită seara ori la ocazii speciale. Salopeta Astrid este specială atât prin juxtapunerea acestor țesături prețioase, cât și prin croiala de fustă-pantaloni.

 

Disponibila doar pe comanda, toate marimile

Rochie Marine

Cu o alură Retro-Glamour, rochia Marine, realizată din satin de culoare mint, este perfect croită pentru a reliefa trăsăturile siluetei feminine. Croiala parte peste parte, decolteul adânc, cu pliseuri în talie sunt pline de rafinament. Iar fusta eterică, fluidă, prețioasă cu sliț prin care se întrevede pielea adaugă un plus de șarm acestei rochii de ocazie.

 

Disponibila doar pe comanda, toate marimile

Costum Lilian

Ce poate purta o femeie să își prezinte cartea de vizită, drept famme fatale dar și femeie de carieră? Desigur cu costum cu pantaloni, de inspirație androgină! Costumul Liliam este compus din trei piese: pantaloni până la gleznă (ce avantajează orice siluetă), vestă cu decolteu anchior și sacou cu guler și rever, cu mâneci cu manșete. Linia masculină nu face altceva decât să sporească sex-appeal-ul acestui costum, mai ales completat de rozul pastelat, eminamente feminin! Poartă costumul Lilian la o ținută cocktail, la birou, și chiar la o ocazie specială.

Rochie Catherine

O rochie de vară, croită cu bretele pe după gât, Catherine îmbină galbenul pastelat cu nude-ul, tafta opaca, cu dantela transparentă așezată în volane fine, feminine. O rochie inspirată din liniile senzuale de dansuri, cu un puternic aer retro, ce amintește de erotismul Sophiei Loren, Catherine poate fi rochia perfectă de cocktail sau de ocazie, pentru nonconformiste.

 

Disponibila doar pe comanda, toate marimile

Rochie Sylvie

1.145,00 lei2.290,00 lei
Sale

Rochie Sylvie

1.145,00 lei2.290,00 lei

Sylvie poate fi o rochie de ceremonie, de seară sau de ocazie. Este o rochia lungă, neagro, decorată de transparențe misterioase, așezate în straturi, care, fie sunt dublate, fie lasă pielea la vedere. Acest efect, alături de volanele feminine de vola și de corsetul cu cupe și pliseuri, fac din Sylvie o rochie fascinantă. Dacă ești printre curajoase, poartă această creație și ziua, cu geacă din piele și bocanci sau sandale-gheată cu toc!

Rochie Constance

Constance este o rochie explozivă, atât prin cromatică, cât și prin detaliile de croială. Cu talia ușor ridicată, cu o croială pe gât, rochia Constance nu este o simplă rochie roșie de seară. Topul rochiei este decorat cu aplicații din dantelă, iar fusta amplă, fluidă, este realizată din satin ce sporesc senzualitatea acestei creații.

 

Disponibila doar pe comanda, toate marimile

Rochie Garance

Croiala clasică Sirenă a rochiei Garance o face potrivită pentru orice ocazie deosebită din viața ta. Pentru un eveniment special, pentru o petrecere sau pentru o gală ceremonioasă, Garance este o opțiune perfectă. Tafta nude, completata de transparența dantelei fine ce completează rochia alături de croiala feminină amintesc de aparițiile Glamour ale divelor clasice ale Hollywood-ului. Florile din dantelă neagră, aplicate manual, alături de cordonul negru din talie aduc un plus de contrast.

 

Disponibila doar pe comanda, toate marimile

Rochie Betty

Rochia de inspirație Bridal Betty este realizată în întregime din dantelă prețioasă, completată din voal cu broderie de dantelă decupată și aplicată manual. O creație bogată, prețioasă, sofisticată, cu o croială feminină, rochia Betty poate fi atât rochie de mireasă, dar și ținută de ocazie. Talia subțire, completată de fusta amplă, căptulită de volane de tulle, amintește feminitatea retro a creațiilor Christian Dior, din perioada New Look. Alături de broderia dantelată și e pieptul decorat de aplicațiile prețioase, această rochie nu are nevoie de niciun accesoriu, pentru a o completa.

 

Disponibila doar pe comanda, toate marimile

Rochie Anouk

Anouk este o creație nonconformistă ce definește dinamismul, puterea și curajul femeii prezentului. Creația aceasta, în nuanță de violet saturat, regal, este dominată de asimetrie a liniilor: de la corsetul îmbogățit de drapaje și pliseuri, până la fusta amplă, cu volane asimetrice și sliț adânc. Și totuși, Anouk nu uită că femeia actuală își păstrează feminitatea și senzualitatea.

 

Disponibila doar pe comanda, toate marimile

Rochie Charlotte

495,00 lei990,00 lei
Sale

Rochie Charlotte

495,00 lei990,00 lei

Cu o croială midi, clasică, feminină, rochia Charlotte este o apariție urbană, modernă, senzuală, fără a sacrifica rafinamentul oricărei femei ce își dorește să cucerească. Iată o apariție senzuală, effortless. O rochie aparent basic, simplă, minimalistă, ce iese din monotnoie cu ajutorul decolteului pe gât, îmbogățit de inserții fine de voal transparent, în ton cu rochia.

 

Disponibila doar pe comanda, toate marimile

Rochie Josephine

Deși o rochie de ocazie, de seară, Josephine își găsește inspirația în trendul boem. Cu o croială princess, mulată pe talie și cu o fustă amplă, princiară, rochia Josephine poate fi purtată la un eveniment, alături de sandale prețioase, simple. Lasă feminitatea acestei ținute plină de rafinament să te plaseze în centrul atenției. Inserțiile din voal și dantela brodată, în contrastul de transparent/opac al materialelor fac din această creație o opțiune seducătoare ce nu are nevoie de alte artificii sau accesorii.

Rochie Clemence

Rochia Clemence nu are degeaba nume parizian, nobil! În nuanța de violet regal, realizată dintr-un mix de texturi prețioase, de seară, precum satinul și dantela această creație se potrivește ținutelor de ceremonie. Senzualitatea acestei rochii este accentuată de linia asimetrică a umerilor și de elementul drapat, la fel asimetric, dar și de slițul amplu. Suplețea materialului fluid realizează o adevărată pictură în mers, sau în pas de dans.

 

Disponibila doar pe comanda, toate marimile

Rochie Laetitia

Cu un aer princiar, rochia Laetitia este realizată din tafta neagră. Materialul cu irizații lucioase, completat de decolteul pe umeri, adâncit, până în talie, de linia ce urmărește silueta feminiă și de croiala sirenă a fustei, fac din această rochie o variantă perfectă pentru eveniemente speciale, ocazii fastuoase sau ceremonii cu dress-code White Tie sau Black Tie.

 

Disponibila doar pe comanda, toate marimile